Περισσότερα από 90 χρόνια παράδοσης

Η Γεωργιάδης ΑΕ, είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1923 και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την παραγωγή συσκευασιών και εκτυπώσεων.

Με σταθερή ανάπτυξη και μεγάλες επενδύσεις αποκτήσαμε μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της πορείας μας έχουμε χτίσει την εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Το χαρτοφυλάκιο τον προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευασίες και εκτυπώσεις τόσο βιομηχανιών όσο και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

H τεχνογνωσία αλλά και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, για εκτυπώσεις & εφαρμογές, διασφαλίζουν το προνόμιο της πρωτοπορίας και της τεχνολογικής καινοτομίας σε κάθε εκτυπωτικό μας έργο.

Η εταιρία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων στο σχεδιασμό και την παραγωγή συσκευασίας καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες εταιριών με χαμηλό αλλά και υψηλό όγκο παραγωγής, όσο και εξατομικευμένων επιλογών.

Σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσουμε, η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας. Μέσα από το τμήμα R&D που ασχολείται με τη διερεύνηση, ανάπτυξη και ανάλυση εξειδικευμένων εφαρμογών και σύγχρονων τάσεων, καθώς και το τμήμα διασφάλισης ελέγχου και ποιότητας, εξασφαλίζουμε τη δημιουργία ελκυστικών προϊόντων εκτύπωσης και συσκευασίας που ικανοποιούν την καλύτερη σχέση τιμής και αξίας.

Το εύρος του χαρτοφυλακίου μας, η κατανόηση των επιχειρηματικών και καταναλωτικών αναγκών, καθώς και η ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ταχύτατους ρυθμούς, μας κάνει τοv επιχειρηματικό εταίρο της επιλογής σας.

Όραμα & Αποστολή

Όραμα της εταιρίας μας είναι αναγνώρισή της ως σημείο αναφοράς της εξαιρετικής εξυπηρέτησης και του ποιοτικού τελικού προϊόντος.

Αν και η επιχείρησή μας ανήκει στον ευρύ χώρο της εκτύπωσης, πιστεύουμε ότι παράγουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο από τη μελάνη στο χαρτί. Η εταιρεία μας παράγει επιτυχία. Είμαστε υπερήφανοι για τα προϊόντα που δημιουργούμε και συμβάλλουν στο να γίνει η επιχείρησή σας πιο επιτυχημένη.

Ό,τι κάνουμε και κάθε απόφαση που παίρνουμε, στοχεύει στη βελτίωση των υπηρεσιών για τους πελάτες μας, στην εξέλιξη του επιπέδου των εργαζομένων μας και στην ανάπτυξη της κερδοφορίας μας.

Αποτελεσματικότητα

Είμαστε μαζί σαν ομάδα, με ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία, κοινούς στόχους και οράματα.

Υπευθυνότητα

Μοιραζόμαστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο τη δέσμευση για την προστασία της ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων μας.

Εμπιστοσύνη

Αντιμετωπίζουμε τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες μας με επαγγελματισμό αξιοπρέπεια και σεβασμό προωθώντας ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης.

Ευελιξία

Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε για την εύρεση μοναδικών αποτελεσματικών λύσεων, προσαρμοσμένων σε κάθε τους ανάγκη.

Περισσότερα από 90 χρόνια παράδοσης