Οικονομική αποτελεσματικότητα & κοινωνική - περιβαλλοντολογική ευθύνη.

Η βιωσιμότητα της επιχείρησής μας, βασίζεται στην οικονομική αποτελεσματικότητα και στην κοινωνική & περιβαλλοντολογική ευθύνη.

Αποτελούμε μία από τις πιο δυναμικές εταιρίες παραγωγής στην Θεσσαλία. Τα τελευταία 10 χρόνια έχοντας μία μέση ετήσια αύξηση 8%, του κύκλου εργασιών μας, είμαστε μία από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρίες του χώρου στην ελληνική αγορά.

Η ανάπτυξή μας βασίζεται σε στρατηγικές κατευθύνσεις που συνδυάζουν:

  • Επενδύσεις σε παραγωγικές μονάδες και νέες τεχνολογίες.
  • Διαρκής ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών και προϊόντων μας.
  • Συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού.
  • Ειλικρινή και άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας.
  • Μια σαφώς καθορισμένη εταιρική φιλοσοφία βασιζόμενη στις αρχές της ποιότητας, της ανάπτυξης, της επαγγελματικής και ευέλικτης διαχείρισης.

Μέση ετήσια αύξηση του κύκλου εργασιών

Ποσοστό επενδύσεων επί του ετήσιου κύκλου εργασιών (τα τελευταία 2 χρόνια) σε νέες τεχνολογίες

Αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού από το 2016 έως τις αρχές του 2019

Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στη περιοχή Σέσκλο του Βόλου. Οι μονάδες παραγωγής μας, η αποθήκη και το κέντρο διανομής εκτείνονται σε 7.000m2 παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υλικοτεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες μας.

Οι μονάδες παραγωγής μας εκτείνονται σε 6.000m2, επανδρωμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα, πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες και με τις πιο προηγμένες διεθνείς μεθόδους ποιοτικού ελέγχου & υγιεινής. Σχεδιασμένες για πλήρη ευελιξία & βελτιστοποίηση της ροής του υλικού ώστε να καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες παραγωγής σας.

Οι αποθήκες μας στεγάζονται σε εγκαταστάσεις 1.000m2. Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και ελέγχουμε την αποδοτική και αποτελεσματική ροή των προϊόντων. Οι μεταφορές των προϊόντων στην Θεσσαλία γίνονται εντός 1 ημέρας, ενώ παράλληλα διαθέτουμε ένα ισχυρό δίκτυο σταθερών ανταποκριτών σε όλη την Ελλάδα.