Πρωτοπορία στο σχεδιασμό και παραγωγή προϊόντων

Επικοινωνούμε, συμβουλευόμαστε και ακούμε τη γνώμη σας, σε κάθε βήμα.

Με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του πελάτη, η έμπειρη ομάδα του τμήματος πωλήσεων, παρέχει τις καταλληλότερες προτάσεις για συσκευασίες & εκτυπώσεις προσφέροντας τη βέλτιστη σχέση ποιότητας τιμής.

Συνεργαζόμαστε στενά με ειδικούς στον τομέα των τροφίμων για τον σχεδιασμό & την τεχνική εκτίμηση γρήγορα και αποτελεσματικά. Παρέχουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας στους πελάτες μας, την δυνατότητα επιλογής ελάχιστης ποσότητας για high-end εργασία.

Παράγουμε καινοτόμα έργα, σε συνεργασία με εταιρείες σχεδιασμού συσκευασίας προϊόντος κατά παραγγελία, στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Η ομάδα μας, με ενδελεχή κατανόηση της εργασίας που απαιτείται για διάφορα προϊόντα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες παραγωγής βάσει των εμπορικών περιορισμών.

Τεχνική Υποστήριξη

Για εμάς κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, συνιστά μια ξεχωριστή περίπτωση που απαιτεί ειδική μεταχείριση. Ακολουθώντας αναγνωρισμένα πρότυπα και εφαρμόζοντας οργανωμένες και ελεγχόμενες διαδικασίες από την αρχή μέχρι το τέλος της παραγωγής, εξασφαλίζουμε υψηλή αποδοτικότητα, άρτια ποιότητα & έγκαιρη υλοποίηση.

Η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού καθώς και η ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού μας σε τακτά χρονικά διαστήματα, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τεχνικές λύσεις που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις που δημιουργεί η σύγχρονη καθημερινότητα και το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Συσκευασίες Έτοιμων Γευμάτων

Χρησιμοποιώντας ειδικά μελάνια, υψηλής ποιότητας υλικά & premium φινιρίσματα, που πληρούν τον αρ. 1935/2004 Ευρωπαϊκό κανονισμό, πετυχαίνουμε να αποδώσουμε στo brand την ακεραιότητα & την ποιότητα που εκπέμπει.

Με γνώση των τεχνικών παραγωγής ενός προϊόντος, που συνδυάζει τη μέγιστη δυνατή αίσθηση όψης & υφής, δημιουργούμε ένα εύρος συσκευασιών κατάλληλο και για τους πιο απαιτητικούς.

Ειδικές εφαρμογές για χαμηλές θερμοκρασίες & πολλές διαφορετικές λύσεις.

Όλα τα υλικά, είναι πιστοποιημένα για τη συσκευασία τροφίμων σύμφωνα με τους κανονισμούς της FDA175.105 & της ΕΕ 10/2011.

Συσκευασίες Έτοιμων Γευμάτων

Χρησιμοποιώντας ειδικά μελάνια, υψηλής ποιότητας υλικά & premium φινιρίσματα, που πληρούν τον αρ. 1935/2004 Ευρωπαϊκό κανονισμό, πετυχαίνουμε να αποδώσουμε στo brand την ακεραιότητα & την ποιότητα της.

Συσκευασίες Προϊόντων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής

Με βαθιά γνώση των τεχνικών παραγωγής ενός προϊόντος, που συνδυάζει τη μέγιστη δυνατή αίσθηση όψης & υφής, δημιουργούμε ένα εύρος συσκευασιών κατάλληλο και για τους πιο απαιτητικούς.

Συσκευασίες Τροφίμων Βαθιάς Κατάψυξης

Ειδικές εφαρμογές για χαμηλές θερμοκρασίες & πολλές διαφορετικές λύσεις. Όλα τα υλικά χαρακτηρίζονται από υψηλή θερμική σταθερότητα και ελάχιστη οσμή. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένα για τη συσκευασία τροφίμων σύμφωνα με τους κανονισμούς της FDA 175.105 & της ΕΕ 10/2011.

Συσκευασίες Φρούτων & Λαχανικών

Διασφαλίζουμε ότι τα φρέσκα προϊόντα σας θα ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Συσκευασίες που συνδυάζουν την ευκολία μεταφοράς, φρούτων & λαχανικών, συσκευασμένων χειρωνακτικά είτε αυτοματοποιημένα.

Συσκευασίες Non-Foood

Απαιτητικοί ποιοτικοί έλεγχοι και αυστηρές προδιαγραφές υγείας & ασφάλειας, οδηγούν την ομάδα μας στην δημιουργία & την παραγωγή συσκευασιών υψηλών προδιαγραφών.

Συσκευασίες Ποτών

Προσφέρουμε ένα ευρύ, ελκυστικό & ολοκληρωμένο κατάλογο χάρτινων συσκευασιών ποτών. Όλες οι συσκευασίες μας προσφέρουν εύκολο άνοιγμα, βέλτιστη διάρκεια ζωής και την ικανότητα να μεγιστοποιούν την προβολής της μάρκας σας.

Συσκευασίες Φαρμάκων και Καλλυντικών

Συσκευασίες ειδών προσωπικής φροντίδας, φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών με ποικιλία υλικών βάσης και πολλαπλών τύπων φινιρισμάτων. Οι συσκευασίες, έχουν πολλές επιλογές ως προς την γεωμετρία τους, τον τύπο εμφάνισης, τον τρόπο προώθησής τους αλλά και τον τρόπο χρηστικότητας από τον τελικό καταναλωτή.

Συσκευασίες Δώρων

Όταν πρόκειται για επιχειρηματικό είτε για προϊόν, όπου αντικατοπτρίζονται η φιλοσοφία & ο χαρακτήρας της εταιρίας, η συσκευασία δώρου απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Συνεργαζόμαστε στενά με τον πελάτη για να βρούμε τη σωστή συσκευασία που θα πληροί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του.

Διάφορες Συσκευασίες

Βασικός παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει στη σωστή επιλογή της συσκευασίας, είναι η παραγωγή ενός καινοτόμου αλλά λειτουργικού κουτιού. Μέσα από μια γκάμα επιλογών σε σχήματα και τεχνικές προδιαγραφές, η επιλογή της κατάλληλης συσκευασίας γίνεται εύκολη υπόθεση, ακόμη και όταν πρόκειται για παραγωγή μεγάλης κλίμακας.

Εκτυπώσεις Εντύπων | Καταλόγων & Βιβλίων

Από βιβλία και περιοδικά, μέχρι folders, εταιρικούς καταλόγους και έντυπα προβολής επιχειρήσεων, όλες οι επιλογές προσαρμόζονται σε κάθε απαίτηση και υποστηρίζονται με υψηλά φινιρίσματα. Υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής διαφόρων σχημάτων, αριθμών σελίδων και εκτυπώσεων μεγάλης κλίμακας.

Εκτυπώσεις Ετικέτας

Παραγωγή ετικέτας σε μορφή φύλλου για οποιοδήποτε υπόστρωμα. Μεγάλη έμφαση δίνεται στο φινίρισμα εξαιτίας του γεγονότος ότι η ετικέτα απεικονίζει το προφίλ του προϊόντος.

Διάφορες Εκτυπώσεις

Kάθε υλικό προβολής πρέπει να είναι ενιαίο και άμεσα συνδεδεμένο με τη φιλοσοφία και χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει η εταιρεία ή το προϊόν. Είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε στη σωστή επιλογή χαρτιού και τύπο μελάνης, μέχρι τα ειδικά εφέ που θα αναβαθμίσουν το τελικό αποτέλεσμα.