Ενισχύοντας το τελικό αποτέλεσμα

MGI JET varnish 3D Evo

Η ανάγκη, διαφορετικής προσέγγισης του πελάτη με στοχευμένο τρόπο και ανταπόκρισης στα νέα δεδομένα της αγοράς – μικρά τιράζ, on demand παραγωγή, συμπίεση τιμών, καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα μας οδήγησε επιλογή μιας ψηφιακής λύσης υψηλής παραγωγικότητας και απόδοσης.

Το MGI JET varnish 3D Evo χάρις στο Β1+ σχήμα του, τη βιομηχανική του πλατφόρμα με το σύστημα τροφοδοσίας & εξαγωγής παλέτας και την τεχνολογία αιχμής AIS, ενισχύει ιδανικά την παραγωγής μας και μεγιστοποιεί τις δυνατότητες επιλογής του πελάτη.

Color Logic

Με συνεχείς επενδύσεις στον τομέα του τελικού παραγόμενου αποτελέσματος, πραγματοποιήσαμε συνεργασία με την Color Logic, ηγέτη στο διακοσμητικό σύστημα ανακλαστικών χρωμάτων. H τεχνολογία, Color logic, αναπτύχθηκε για Marketing Managers, διαφημιστικούς οργανισμούς και εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων. Μπορεί και δημιουργεί διακοσμητικά εφέ που είναι εύκολα και οικονομικά ενσωματωμένα στη συσκευασία, στις πινακίδες, στις οθόνες και στα υλικά παραλαβής, παρέχοντας διαφοροποίηση προϊόντων σε κάθε επίπεδο μίας εκστρατείας marketing.

Το προϊόν, το Metallic Color System, δίνει τη δυνατότητα στους γραφίστες να προσφέρουν μια επιπλέον επένδυση στην εκτύπωση. Περιλαμβάνει ένα ακριβές σύστημα επικοινωνίας χρώματος για εκτύπωση μεταλλικών μελανιών καθώς επίσης και το πρώτο σύστημα επικοινωνίας χρωμάτων παγκοσμίως για εκτύπωση σε φιλμ και αντανακλαστικά υποστρώματα, όταν χρησιμοποιείτε λευκό μελάνι και CMYK.

Δοκιμές σε θέματα υλικών βάσεων & finishing

Όσο αυξάνεται ο χρόνος ζωής του παραγόμενου προϊόντος μειώνοντας τις απαιτούμενες βελτιώσεις, τόσο καλύτερα και αποδοτικότερα λειτουργεί το τμήμα R&D της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας μεγάλωσε σημαντικά και αποτέλεσε το θεμέλιο της επιτυχίας μας. Για να συνεχιστεί αυτό και στο μέλλον, η εταιρεία έχει αποφασίσει να αναπτύσσει νέα προϊόντα ανά έτος και να τα παρουσιάζει στην αγορά.

Η δέσμευση της εταιρείας μας, για την υποστήριξη των συνεργατών και πελατών μας σε τεχνικά θέματα, είχε ως αποτέλεσμα την απόκτηση υψηλής τεχνογνωσίας και μοναδικής εμπειρίας. Πραγματοποιούμε, εξειδικευμένες μελέτες & συνεχείς δοκιμές σε θέματα υλικών βάσεων & finishing, για πάνω από 10 χρόνια. Τα αποτελέσματα του τμήματος R&D, μας επιτρέπουν να λειτουργούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας.

Επιπρόσθετα, οι συνεργασίες με καταξιωμένες Ευρωπαϊκές εταιρείες του κλάδου και η συμμετοχή σε διεθνή fora & σεμινάρια, εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας και ενισχύουν την αποδοτικότητά μας.

Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί για την Γεωργιάδης ΑΕ, δέσμευση. Από την ίδρυση της εταιρείας, μέχρι σήμερα, ο εκσυγχρονισμός και η βελτίωση των χώρων παραγωγής μας, οι νέες επενδύσεις και ο διαρκής ποιοτικός έλεγχος, συνιστούν βασικές προτεραιότητές μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη χρήση αυτοματοποιημένων διαδικασιών παραγωγής και την εφαρμογή τεχνολογικών πιστοποιήσεων σε όλες τις παραγωγικές μας μονάδες.